0493-320782          info@reflexzonedeurne.nl        

REFLEXZONETHERAPIE, REFLEXOLOGIE, REFLEXZONE, VOETREFLEX & VOETMASSAGE

Allemaal namen voor een en dezelfde therapie. Bij al deze therapieën worden punten bewerkt op de voeten, handen en/of oren die in verband staan met organen of systemen in het lichaam. Het behandelen van deze punten zorgt voor diepe ontspanning en bevordert  de doorbloeding, wat zeer belangrijk is voor het goed functioneren van het lichaam. Ook verbetert het de prikkelgeleiding van ons zenuwstelsel en wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd.

NATUURLIJK EVENWICHT

Het doel van de reflexzonetherapie is het herstellen van het natuurlijk evenwicht in het lichaam. Reflexzonetherapie geneest niet, maar ondersteunt en bevordert de natuurlijke processen en brengt zo het lichaam in balans. Het zelfherstellend vermogen van de mens wordt gestimuleerd zodat (pijn)klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

HOLISTISCHE WERKING

Reflexzonetherapie werkt holistisch, dat wil zeggen dat deze therapie ervan uitgaat dat lichaam en geest van de mens één zijn. Ik kijk naar het totale lichaam en brengt dat in balans. Een behandeling duurt ongeveer 55 minuten.

Maak een afpraak

"Lees hieronder over veel voorkomende klachten. Staat uw klacht er niet bij? Neem contact op voor vrijblijvend advies. "

ALLERGIE

Allergische klachten herkennen. Heb je last van: buikpijn, hooikoorts, de luchtwegen, de ogen of de huid?
Ben je vermoeid of heb je vage klachten en je weet niet waardoor dit komt?

Meer info

MAAG & DARM

Heb je last van: buikpijn, obstipatie of juist diarree, zuurbranden of een opgeblazen gevoel?
Ben je vermoeid of heb je weinig weerstand en je weet niet waardoor dit komt?

Meer info

HORMONEN

Hormonale klachten zijn te herkennen aan  t volgende: Heb je last van: de menstruatie, de overgang, de schildklier, de vrouwelijke/mannelijke
geslachtsorganen of van buikpijn?

Meer info

TE WEINIG ENERGIE

Je zit niet lekker in je vel, voelt je futloos en krijgt niets gedaan, je kunt niet tot dingen komen en hebt geen energie om door te zetten?
Heb je pijn in spieren en gewrichten of een burnout?

Meer info

BEKIJK HIER DE THERAPIËN

Reflexzonetherapie

Lees verder

Bioresonantie

Lees verder