0493-320782          info@reflexzonedeurne.nl        

BIORESONANTIE

Bio betekent leven, resonantie betekent trilling / frequentie. Bioresonantie staat dus voor de trillingen van het leven.
Elk orgaan, systeem en onderdeel van het lichaam heeft een eigen frequentie. Wanneer met het bioresonantie-apparaat een frequentie wordt gemaakt die overeenkomt met een lichaamseigen frequentie gaat dat orgaan of systeem resoneren. Dit is hetzelfde principe als wanneer je 2 dezelfde stemvorken in een ruimte zet. Als je de ene stemvork aantikt gaat de andere meetrillen.

De behandeling

Bioresonantie is een uitstekende therapie om het lichaam te testen en tevens te behandelen. Ik test uit welke organen of systemen versterkt moeten worden en behandel dit meteen. Daarnaast kan ik uittesten of er belastende frequenties zijn die het lichaam belasten. Je kunt hierbij denken aan bacteriën, virussen, parasieten of schimmels. Maar ook aan voedingsstoffen, pollen, metalen, verzorgings- en wasproducten of bijvoorbeeld dieren waar mensen allergisch op reageren. Straling (electro-smog en geopatische belasting), een verzuring of een tekort aan vitale stoffen zoals mineralen en vitamines. Bij problemen met de huid, luchtwegen en spijsvertering is een gevoeligheid of allergie voor een voedingsstof vaak de veroorzaker. Door de oorzaak aan te pakken komt het lichaam tot rust en verminderen de klachten.

Combinatie

Een behandeling duurt ongeveer 55 minuten en wordt meestal gecombineerd met een reflexzonebehandeling. Alleen als onderdeel van een volledige behandeling wordt bioresonantie vergoed. Dus geen vergoeding voor alleen bioresonantie.

Maak een afspraak

"Lees hieronder over veel voorkomende klachten. Staat uw klacht er niet bij? Neem contact op voor vrijblijvend advies. "

Allergie

Allergische klachten herkennen. Heb je last van: buikpijn, hooikoorts, de luchtwegen, de ogen of de huid?
Ben je vermoeid of heb je vage klachten en je weet niet waardoor dit komt?

Meer info

Maag & darm

Heb je last van: buikpijn, obstipatie of juist diarree, zuurbranden of een opgeblazen gevoel?
Ben je vermoeid of heb je weinig weerstand en je weet niet waardoor dit komt?

Meer info

Hormonen

Hormonale klachten zijn te herkennen aan  t volgende: Heb je last van: de menstruatie, de overgang, de schildklier, de vrouwelijke/mannelijke
geslachtsorganen of van buikpijn?

Meer info

Weinig energie

Je zit niet lekker in je vel, voelt je futloos en krijgt niets gedaan, je kunt niet tot dingen komen en hebt geen energie om door te zetten?
Heb je pijn in spieren en gewrichten of een burnout?

Meer info

BEKIJK HIER DE THERAPIËN

Reflexzonetherapie

Lees verder

Bioresonantie

Lees verder