0493-320782          info@reflexzonedeurne.nl        

VERMOEIDHEID

Geslacht:    vrouw
Leeftijd:      56

 Ik was moe en had weinig fut om iets te doen. Last van de darmen en mijn spieren. Ik ben nu 6 keer geweest en voel me veel beter. De bioresonantie snap ik niet helemaal, maar van de voetreflexbehandelingen geniet ik echt. In het begin waren er nog een paar gevoelige plekjes. De laatste paar keren niet meer en is het heerlijk ontspannend. Ik loop op wolkjes de deur uit!!!

PUKKELS EN PLEKKEN IN MIJN GEZICHT

Geslacht:    Vrouw
 Leeftijd:      19 jaar

Ik heb al jaren een onrustige huid en heb er al van alles aan gedaan. Ook hormoonzalven van de dokter, maar die wil ik niet meer. Gertie heeft alle voeding en mijn shampoo, dagcrème en make-up getest. Tegen sommige dingen kon ik schijnbaar niet zo goed tegen.Ook heb ik nu een andere pil. Het gaat over het algemeen best goed, alleen als ik ongesteld moet worden heb ik nog wat last.

BUIKPIJN

Geslacht:       jongen
Leeftijd:      10 jaar 


Mama zei dat ik naar Gertie moest omdat ik buikpijn heb. Die heeft wat staan doen met een stokje en een spriet die steeds op en neer ging. Daarna zei ze dat ik ander brood moest gaan eten. Dat brood vind ik best lekker. En ik mag niet zoveel koekjes meer want daar zit gist in.

Gertie masseert elke keer mijn voeten met crème die lekker ruikt. Dat vind ik fijn. Mama doet soms ook mijn voetjes masseren en dat vind ik ook fijn. Ik heb bijna geen buikpijn meer. Alleen als ik weer koekjes of harde broodjes gegeten heb. Ik vind het heel fijn bij Gertie.