Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

ADVIESBUREAU FIGURE VOOR UW WELZIJN & GEZONDHEID

Bij Adviesbureau Figure, gevestigd in Deurne kunt u terecht voor verschillende therapieën en advies . Voor zowel lichamelijke als psychisch-emotionele klachten of andere problemen kunt u een afspraak maken. Afhankelijk van de klachten wordt er reflexzonetherapie of bioresonantie geadviseerd.

Ook voor voedingsadviezen

Tevens kunt u terecht voor voedingsadviezen. Dit kunnen adviezen zijn die te maken hebben met uw klachten. Bij de adviezen wordt rekening gehouden met uw persoonlijke leefomstandigheden, werk en uw huidige eetpatroon. Met kleine, gerichte aanpassingen pakken we uw overgewicht aan.

Bekijk de therapiën

 
 

GERTIE VERBAARSCHOT

Na het afronden van de opleidingen voedingsleer en gewichtsconsulent ben ik in 1996 gestart met mijn eigen praktijk Adviesbureau Figure. Ik begeleidde mensen die wilden afvallen in groepsverband of individueel.

Complementaire gezondheidszorg

Complementaire gezondheidszorg had mijn aandacht en ik volgde de beroepsopleiding tot reflexzonetherapeut. In 1999 heb ik mijn opleiding afgerond en kon ik me aansluiten bij de beroepsvereniging VNRT (= Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten).

Diverse behandelvormen

Hierna heb ik heel veel bijscholingen en cursussen gevolgd om mijn kennis op peil te houden en uit te breiden. Dit heeft geresulteerd in een breed pakket van technieken en behandelvormen.

Bioresonantie

Een van de dingen die op mijn pad kwam was bioresonantie. Ik ontdekte de gigantische mogelijkheden hiervan. En merkte bovendien dat deze therapie prima gecombineerd kon worden met de reflexzonetherapie en ben me er verder in gaan specialiseren met uitstekende resultaten.

DE PRAKTIJK

Bij Adviesbureau Figure kunt u terecht voor verschillende therapieën. Zowel voor lichamelijke als psychisch/emotionele problemen kunt u een afspraak maken. Nadat een afspraak gemaakt is ontvangt u van mij een intakeformulier. Dit vult u in en afhankelijk van de klachten adviseer ik reflexzonetherapie of bioresonantie. Vaak is het een combinatie van beide therapieën, omdat de praktijk heeft uitgewezen dat ze elkaar uitstekend aanvullen. Heeft u zelf een voorkeur, dan wordt hier natuurlijk rekening mee gehouden.

Reflexzonetherapie en bioresonantie

Reflexzonetherapie en bioresonantie zijn veilige behandelwijzen voor acute en chronische klachten. Ze kunnen ook ingezet worden als preventieve behandeling om een goede gezondheid te bevorderen.

Tevens kunt u terecht voor voedingsadviezen. Dit kunnen adviezen zijn die te maken hebben met uw klachten. Bij de adviezen wordt rekening gehouden met uw persoonlijke leefomstandigheden, werk en uw huidige eetpatroon. Met kleine, gerichte aanpassingen pakken we uw overgewicht aan.

Verkooppunt Vitakruid

Bovendien ben ik verkooppunt van Vitakruid voedingssupplementen. Deze voedingssupplementen zijn vooral gericht op het verbeteren van uw gezondheid en welzijn. Met deze producten kan ik indien nodig mijn behandelingen ondersteunen.

 
 

BEROEPSVERENIGING

VBAG

Als therapeut ben ik aangesloten bij VBAG = Vereniging ter Bervordering van Alternatieve Geneeswijzen. Een beroepsvereniging staat garant voor een goed opgeleide therapeut die zich bovendien moet blijven bijscholen. De beroepsvereniging stelt eisen aan de praktijk en praktijkvoering en heeft een klachtenreglement waar cliënten hun klachten kenbaar kunnen maken.

RBCZ / TBNG

Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ / TBNG. Dit betekent dat ik als therapeut geregistreerd sta in het openbare register van RBCZ en de beschermde titel Registertherapeut BNG® mag voeren. Bij deze koepelorganisatie is het tuchtrecht ondergebracht.
Deze registratie is een voorwaarde voor zorgverzekeraars om mijn behandelingen (gedeeltelijk) te vergoeden. Voor de hoogte van de vergoeding kunt u het beste uw polis raadplegen.

De Kamer van Koophandel in Eindhoven.

Als zelfstandig therapeut sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven.    Mijn Kvk-nummer is: 172763570000

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren